Home » , , , , , , » Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Se Fuld Film

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Se Fuld Film

Fuld streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition kvalitet. Fuld film streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition-format. Se streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-kvalitet. Spille film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i video i høj kvalitet. Online streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste video format.


Du vil opdage, at komplet beskrivelse af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten nedenfor:
 • Original titel : An American Tail: Fievel Goes West
 • Film titel : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten
 • År for film : 1991
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1991-11-21
 • Virksomheder af film : Universal Pictures, Amblimation,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 75 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : IqyBOl6Tt00
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,ES,NB,NL,DA,NO,PL,RU,HU,FI,
 • Aktører film :Erica Yohn (Mama Mousekewitz (voice)), James Stewart (Wylie Burp (voice)), Amy Irving (Miss Kitty (voice)), Dom DeLuise (Tiger (voice)), Phillip Glasser (Fievel Mousekewitz (voice)), John Cleese (Cat R. Waul (voice)), Nehemiah Persoff (Papa Mousekewitz (voice)), Catherine Cavadini (Tanya Mousekewitz (voice))

0101329

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten er bedst film fremstillet ved Universal Pictures, Amblimation, med anvendelse af en beskrivelse af filmen er "Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost, der er stadig katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Lillesøster Tanya drømmer forgæves om en sang-karriere og Fievel vil gerne være en barsk sherif som sin helt Wylie Burp. Familien Muskowitz bliver lokket vest på af den onde gentlemankat, Kat E. Vræl. Men opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem til muse-burgers.Fiewel slår sig sammen med sin trofaste ven, vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Burp bekæmpe katte-bandens grusomme plan.Gys og grin er hoveingredienserne i denne hjertevarme familiefilm.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste øre sprænge lydkvalitet og fineste bedste skuespillere.

Hvis nogensinde jeg første lære om denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg har passion for idé eller ikke. Efter at have set det jeg stjæler at efterlade en at virkelig sætter pris. Jeg helt klart anbefale denne film for dem, der værdsætte genre Eventyr, Animation, Familie, . Du er i stand til at ser det for ingenting ved blot klikke en knap og tilmeld, hvad du kan ser et enormt antal nyeste filmtitler til gratis.

... Download film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top videoformat 720p ....
Original Music Composer : James Horner, Screenplay : Flint Dille, Director : Phil Nibbelink, Executive Producer : Frank Marshall, Editor : Nick Fletcher, Executive Producer : David Kirschner, Executive Producer : Kathleen Kennedy, Characters : David Kirschner, Director : Simon Wells, Producer : Steven Spielberg, Producer : Robert Watts
Sikker, nu du kan se film af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten 100% længde og har den hyperlink til dette film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i høj kvalitet.


Tags: sheriff, indianerland, mouse, familie,

0 reacties:

Een reactie posten

 
Support : Copyright © 2013. westren film - All Rights Reserved